,


gråt

idag sov jag till halv 10, vilket är lite av ett rekord såhär på senare dar..
men jag hade verkligen en dålig dag igår.. var en hård arbetsdag och kvällen slutade med en hel del tårar.
tur att jag har en kanonsyster och absolut världens bästa pojkvän, tack <3

idag känner jag mig bättre, man kanske verkligen behöver få ett litet anfall ibland. :)

nu dricker jag kaffe och ska snart ta mig i kragen och börja städa lite.. verkar sjukt jobbigt fast det inte är speciellt stökigt så det kommer väl gå på 20 min eller nåt..
sen ska jag jobba och kvällen blir myspys med jim, härlig dag :)



love, j.

jobb, jobb & jobb

ingen datorn på hela helgen, bara jobbat jobbat och jobbat.
idag blev det strömavbrott i hela affären, vi fick ta ut alla människor som var där inne. det var svart i 2 timmar vilken var jävligt jobbigt eftersom kl var typ 9 på morgonen så man hade inte direkt vaknat till och det blev inte bättre av att det var kolsvart överallt.

imorgon jobbar jag också, men bara 4 timmar så det ska bli jävligt skönt :)
jim står och diskar så ja ska se till att fixa lite mat så vi kan äta snart. dör av hunger :p


ih



my, du är underbar <3

detta fält måste fyllas i

hola amigos.
ja ska sova, ja trött! ja jobbat, hela dagen.
ja ätit kebab, kebab med mickis. inte mickis. alltså inte ätit mickis.
hitta henne, missisissis. den ni!
kom till mig när ni vet.
HEJ

seeeeeg


utgång

jag känner mig frisk igen, bara lite småtrött för jag sov till kvart över 9 idag. det känns som jag har sovit på tok för länge för mitt eget bästa.
förut så kunde ja sova till 2-3 på dagarna utan problem, och jag hade väldigt svårt att förstå mig på morognpigga människor. som tex mamma och pappa som spelade radio, kokade kaffe och bara njöt av morgonen till färskt bröd från sveas.
hur man kunde gå upp så tidigt, äta frukost och bara vara trevlig var utom min förståelse.. men nu vet ja, jag älskar att gå upp tidigt. bara mysa tillsammans, koka ägg och dricka kaffe. det är bäst! :)

igår var s här en stund, vi pratade, åt lassange och kollade på en shopaholics bekännelser. beslutade oss även för att det blir utgång idag. hon har aldrig vart på strömpis och vi båda jobbar hela helgen så då passar det ju utmärkt :)


bläääääää

lördagen bjöd på en mycket festlig kväll.. blev frimis med sofia & lollo vilket ledde till dans och många drinkar :D
idag skulle jag behöva måla klart hallen men jag har feber och känner mig väldigt yr så det får nog bli att titta på våra bästa år istället ;) haha!



känner att jag vill ha hem min kära jim så han kan ta hand om mig :P behöver lite kärlek och nån som slavar åt en när man mår såhär..

har precis fixat så jag kan betala räkningar själv, känner mig sååå vuxen nu. slippa ringa runt och tala om vilket OCR nummer det ska till o hejohå.
sitter också och glor på våran förbannade räkning till radiotjänst.. VILKET SKÄMT! hur fan kan man va tvungen att betala tvlicens när man inte ens tittar på 1an eller 2an?
dom som gör det kan väl betala men alla andra som inte gör det, varför ska vi tvingas betala över 2000 för att dom kanalerna finns på våran tv? ta bort dom istället! det är va ja tycker!
man måste ju ändå betala för alla andra kanaler som man vill ha, det är ju inte så att man sitter och betalar för canal+ om man inte vill ha dom så varför har 1an & 2an nått annat jävla system?
HATAR RADIOTJÄNST!!!!

nu är jag riktigt förbannad så ja ska ta mig två alvedon och sova en stund.

fredag


mickis är ett födelsedagsbarn

nu är det nästan färdigmålat :D ska bli så himla spännande att få dit alla saker, köpa nya saker och bara få ordning allt :) tror verkligen det kommer bli supersnyggt!
men en sak ja inte kan förstå nu när ja målat om, hur målare kan ha så jävla mycket kläder på sig. typ byxorna är ju enormt tjocka och låånga. det blir ju hur varmt som helst! jag står i mjukisbyxor till knäna och sen en sporttop och bara det är för varmt för mitt eget bästa. så nu har jag fått svar på varför ja inte blev målare!



idag är jag hundvakt åt little affii :) han ligger och sover i soffan så han är inte direkt en jobbig hund :p
sen om ett tag kommer min kära ruben också, sååå mysigt! :D:D
men först blir det en tripp till systemet, sofias premiär där! vi har krismöte utanför kl 10 med alla alkisar, perfekt!

ikväll blir det grillning hos mamma och pappa, min kära syster mickis fyller år (GRATTIS) och det ska firas med god mat, trevligt sällskap och även ett och annat glas :) får även besök av våra efterlängtade boråsare som vi mötte i bulgarien en gång!
det kommer nog bli hur skoj som helst.
men nu ska jag borsta håret så ja inte ser ut som a-lagarna när ja kommer :p

love, j

i was stupid, for a while

just nu sitter jag bara och glor.. vill måla men färgen är slut. borde börja med maten, borde diska och borde verkligen plocka undan.. ja, borde till och med bädda sängen med nya lakan men det finns ingen ork.

ringde ett samtal idag som jag borde ringt för 1 år sen, men ibland är man så fånig och drar ut på det in i det sista. men nu är det gjort och en stor klump i magen är borta. hoppas också att jag får svar på lite frågor om saker o ting.

idag blir det förhoppningsvis ikea lite senare, det beror på hur länge jim tar på sig med att fixa o dona med bilen som ska säljas imorgon. kommer sakna bmwn lite känner ja :p

äh, nu ska ja ta tag i matlagningen så min kära sambo får en mättad mage när han kommer hem från jobbet <3 :)



love, j

hatar fjärilar

klockar är absolut ingenting och jag kan inte sova.
vaknade kvart i 8.. vilket skämt! jag vill sova, jag älskar våran säng :(
men den sömnlös morgonen gjorde så jag kom på en sak som ja glömt att berätta. gröna larver bits!
jag satt i tisdags och väntade på bussen efter jobbet.. hade vita helt vanliga slipin skor och känner helt plötsligt hur det bränner till på ena tån.
tar ut foten och sen en grön larv sitta där och ser förbannat nöjd ut. äcklad som ja blev slog ja bort den fort som fan och fortsatte sedan mitt samtal i telefonen.
10 min går och sen känner ja hur det bränner på andra foten. tar fort av mig skon och tittar. ja men visst, tro på fan. där sitter det lilla aset igen och bits lite mer.
alltså på allvar, det är ju så äckligt så det är sanslöst.
och alla tycker jag är knäpp som är rädd för fjärilar, men det är ju fan bara en äcklig larv som på nått jävla vänster får vingar och då ska man älska den?
ALDRIG. jag hatar dom! jag hatar alla fjärilar & alla larver.


vitt vitt vitt



nu ska jag till maxi och handla roller så ja kan fortsätta måååååla

grattis



idag är det sofias dag. hon fyller 20 åååår.
grattis baby <3

skogsmulle

idag har jag vart i skogen med lena & my, det blev lite svampplock men också lite blåbär och smultron som vi gjorde en paj på :)
nu håller jag på och maskerar hela hallen för det ska målas vitt! äntligen!! det kommer bli så snyggt så jag orkar knappt vänta. heh!

imorgon jobbar jag morgon, 8-13.30 sen blir det lite målning för att sedan avsluta kvällen med en spöknatt.. en riktig toppendag! :D


bio

idag ska jag jobba, sitter och väntar på min kära far som ska köra in mig..
börjar kl 11 vilket är skönt, inte för tidigt! sen jobbar jag till 6 vilket gör att om ja vill så kan ja hitta på nått ikväll :)
men det är ju som vanligt spöregn så vem har lust att göra något då..

igår blev det bio för mig och jim.. en usel film dock.
"drag me to hell" hette filmen och var absolut inte bra någonstans. en tabbe helt enkelt.



puss till jim <3

oooii



en vild gårdag ;D

örebro

idag ska jag och sofia till örebro och träffa lollo, det var hundra år sen ja träffa henne så det ska bli mycket trevligt.
och imorgon blir det antagligen bokning av kryssning som infaller den 24:e juli, gud va roligt med kryssning! jag älskar det och nu är det länge sen ja var på en så det är verkligen dax!

men det här med vädret är ett dilemma, vad ska man ha på sig? ena stunden är det varmt och skönt, sen blir det skitkallt och som grädde på moset börjar det regna lite då&då vilket gör det omöjligt att veta vilka kläder som passar bäst.
igår hade jag tofflor och självklart när ja skulle gå till bussen så öppna sig himlen. får hoppas på bättre tur idag!



love j.

..

you don't know what you got till you're missing it a lot
i had to go throw it away
i was wrong from the start from the bottom of my heart i apologiz.

what i did to you was hurtful
what i'm going through is hurtful

storstädning

jaha, då har man storstädat hela lägenheten! till och med fått upp en lampa :P inte för jag kopplat in den så att den fungerar, men det är överskattat. den sitter på plats i alla fall! :D

håller på och lagar lite mat nu också, eller kokar potatis.. längre har ja inte kommit.
min favorit sofia kommer hit snart så ja ska slå på kaffebryggaren också. känner mig helt sönder stressad.. har inte ätit än heller och känner att ja behöver göra mig en macka.
så får det bli, skriver sen!



love, j

pfff..

jag är död, riktigt död..
det var ja igår också.. det blev inge crossvm utan det blev att jobba som ett djur hela gårdagen.
men det är ju helt okej för det är riktigt bra med pengar en lördag :)
kom hem vid 8 kanske, då blev det mat och ett glas vin i soffan. jag och jim kollade på en ganska kass film dessutom, men det var ändå helt toppen att bara ligga hemma och mysa en hel lördagkväll! :D

nu är vi hos jims mamma, han fixar crossen och ja skulle ligga ute och sola men vädret är för knäppt för att orka engagera sig..
så ja ligger i soffan och glor och väntar på att falukorven ska tina upp så ja kan börja laga mat någongång!

love, j.

bra?

igår kom ja på det, pinsamt nog så upptäckte jag att kumlabostäder hade gjort ett strålande jobb.
tallarna är helt fantastiska, borde nästan ha 4 till precis utanför! dom hjälper ganska mycket med att solen håller sig borta från vardagsrums fönstret, vilken underlättar den outhärdliga värmen som vart nu i veckan.
men det är bara nu jag tycker om dom, för när det har regnat ett par dag och solen vågar sig fram igen så kommer ja bli rasande att den inte är på balkongen.. så jag ger inte riktigt med mig :P

idag ska jag jobba, är riktigt trött så vet inte hur ja ska orka..
love, j

trött

ååååh, trött, trött, trött.. det är så äckligt varmt nu så det går knappt att sova..
jim har sovit jättedåligt vilket har gett mig dåligt samvete för ja kunnat sova, så det blev som ja tvingade mig själv att vara lite småvaken emellanåt :P
idag ska jag jobba, just nu känns det inge bra, men det är riktigt bra att ja inte är ute i solen idag. mina bröst behöver lite vila :)
efter jobbet blir det är träffa malin, agge & mickis, det kommer bli mycket trevligt.

måste bara totaldissa gustavisvik! för mycket folk, och en pool lika liten som lilla bassängen i kumla.. massa barn som hoppar från kanten och skvätter ner alla andra, vilket är en grej jag hatar! så nej, gustavsvik var inge bra!

love, j

RSS 2.0